Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Coffee time!

Γνωρίζατε πως ο καφές έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες?

Παρακαλώ, πείτε καλημέρα στον εαυτό σας με ένα φλυτζάνι καλό καφέ. Αποφεύγετε τους στιγμιαίους καφέδες καθώς δεν είναι ποιοτικά ό, τι καλύτερο για το στομάχι σας. Ένας ελαφρύς καφές, ελληνικός, φίλτρου ή cappuccino αποτελεί την ιδανική συνοδεία στο πρωινό σας γεύμα! Παρακαλώ, ποτέ με άδειο στομάχι και όχι πάνω από δύο φλυτζάνια την ημέρα. Καλή επιλογή είναι πάντα και ο ντεκαφεινέ. Επιλογή πιά εύκολη σε πολλές καλές εταιρίες παραγωγής καφέ. Φυσικά, αν θέλουμε να τον εντάξουμε σε έναν υγειινό τρόπο ζωής, θα πρέπει να είναι φτωχός σε ζάχαρη στο σερβίρισμά του. Εκτός και αν προτειμάμε το φυσικό γλυκαντικό στέβια, φτωχό σε θερμίδες. Αποφεύγουμε τη σαντιγή καθώς είναι πλούσια σε θερμίδες και σερβίρουμε με λίγο γάλα, λίγη κανέλλα, βανίλια ή ακόμα και σοκολάτα. Προσφέρετε στον οργανισμό σας αυτή την ευχαρίστηση. Να θυμάστε πάντα, πως η κούπα του καφέ παίζει κυρίαρχο λόγο στη γεύση. Αν είναι ζεστός, τότε μια καλής ποιότητας πορσελάνη σας είναι απαραίτητη, καθώς η θερμοκρασία του διατηρείται σωστά και η γεύση του καφέ αναδεικνύεται.
Τώρα, για το freddo καφεδάκι σας, ένα γυάλινο μακρύ ποτήρι είναι καλύτερο από ένα πλαστικό φυσικά. Στην υγειά σας!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου